domingo, 1 de noviembre de 2009

Vanse 4 puntos de Pazos en 6 minutos

Os xuvenis empataron 4-4 fronte o Riazor FS nun partido que gañaban 4-2 a falta de 3 minutos e medio, o equipo fixo un gran partido e demostrou ante o actual campion de liga que pode estar arriba na clasificacion, destacar o gran partido do cadete Borja, que conseguiu marcar un gol e deulle moitisima movilidade ao equipo arriba. Para a semana que ven viaxaran a Lugo para enfrontarse ao Casas, onde xa recuperaran ao sancionado Diego, e seguir mantendose invictos neste brilante comezo do debut en autonomica.

Mesma historia no partido dos seniors, un partido que estivo controlado ata o final e no que se foi moi superior o rival durante todo o partido, pero 2 despistes nos ultimos 4 minutos fixeron que o Valadares se levase un inmerecido punto de Pazos tras empatar a 5, o equipo ten que seguir pelexando, pois non se esta vendo inferior a ningun rival,polo que as victorias teñen que chegar.