domingo, 13 de junio de 2010

CAMPIONS

Os cadetes conseguiron facerse co titulo de campions de copa diputacion este sabado ante o IES Coruxo FS.

Habia tempo que os cadetes non sain tan metidos a un partido, e conseguiron irse ao descanso con un 2-0 que facia xustiza ao visto no partido pois os noso xogaron con moitisima motivacion apoiados polo numeroso publico desprazado dende Pazos.

Na segunda parte o equipo coruxista disfrutou de numerosas ocasions ata que no minuto 9 reducia distancias no marcador, os de coruxo seguian presionando, pero os nosos crean moito perigo a contra, sobre todo nos pes de Carmelo, q dispuxo de duas contras iniciadas por Iago dende a porteria que non foi capaz de materializar.,e xa ao final do partido cando nos viamos co tiulo no peto, unha xenialidade do coruxista Fabio a falta de 58 segundos conseguia o empate n o marcador, o cal levaba o partido a tanda de penalties.

Xa nois penalties, o Coruxo fallaria os 3 lanzados, mentres q polo Pazos anotarian, Javi,Chicho e Borja, polo que o tiulo veuse para Pazos.