Vistas de página en total

lunes, 28 de febrero de 2011

VICTORIA Q VALE 4 PUNTOS

este sabado disputabasse un encontro importantisimo contra o Erichkrause(2 clasificado)....
o partido empezaba con dubidas nos 2 ekipos,xr nunha mala presion viria o 1 do erichkrause,xr q rapidamente despois empataria o partido Fon nunha falta directa, a partir de aki foi un dominio total do pazos donde marcaria Jose x partida doble un deles foi unha "HABILIDADE"e un disparo potentisimo pola escadra xr a falta de 3 minutos para acabar a 1 parte viñeron os minutos nos q o erichkrause se veu arriba e marcaria 2 goles un de doble-penmalti e outro tras fallo da defensa!!!!!
o sair do vestuario foron os mellores 10 minutos da temporada  e a os 30 segundo marcariamos o 4-3 tras meter eles en propia meta,2 minutos despois marcaria Eloy tras unha boa presion e batir o porteriro,Manuel marcaria o 6-3 a falta de 10 minutos!!!!a falta de 8 minutos marcaron o 6-4 e mirando q estabamos defendendo ben o ekipo visitante intenta facer daño co porteiro-xgador,xr na primeira defensa Manuel rouba un balon e tira desde  o medio campo e meteo pola escadra,o ekipo rival segue coa tactica de porteiro-xgador e meteria 2 goles e tivo a accion de empatar o encontro nun dobre-penalti a falta de 1 minuto q o lanzou fora,xr acto seguido Fon roubou un balon co q dictou sentencia o partido a favor nosa!!!!!