lunes, 23 de enero de 2012

A un pasiño

Victoria do equipo senior por 9-5 ante o Concello de Vilamartin FS, importante victoria que ademais fai que lle gañemos o goal-average aos valdeorrans.
O partido comezou cun equipo local moi dormido e impreciso,pero osvisitantes erraron duas ocasions claras debido a un impresionante Esteban na porteria, pero se algo nos caracteriza e a gran efectividade que temos arriba, e na primeira chegada clara faciamos o 1-0 , e ahi vimos os mellores minutos dos nosos, e conseguimos irnos cun 3-1 ao descanso un pouco inmerecido pero o futbol sala e asi.
Na segunda metade conseguiamos o 4-1 e o Vilamartin viu a presionar conseguindo o 4-2, pero nada mais sacar de centro puñamos o 5-2 no marcador. Outra vez intercambio de goles(marcando Jose o 6-3 nun gol que levantou o numeroso publico que asistiu ao pabillon)
Despois os de Valdeorras puxeron porteiro-xogador chegandose ao final co 9-5 definitivo.