lunes, 22 de noviembre de 2010

COMODA VICTORIA

1 parte na q tuvemos o balon durante todo o tempo,xr nn eramos capaces de mover o balon rapidamente e nn tinamos ocasions claras,ata q a falta de 10 minutos para acabar a 1 parte Eloi regateou a un contrincario e lanzou coa dereita un misil q foi imposible q o detera o porteiro!!!!!o partido seguia asi roubando balons moi rapidamente e tendo toda a parte ata q a falta de 5 minutos Eloi puxera o 2-0 tras regatear a un contrtario e axustla o lado do poste!!!
2 parte na q comezaron presionando, e nn eramos capaces de sacar o balon controlado,xr cando menos o esperabamos Jacobo marcou un gol, e acto seguido marcou outro jose,co cal eles se virian abaixo...
despois do 4-0 seguimos tendo o balon,xr sen ser capaz de movelo rapido e crear moitas ocasions,xr Jose marcaria o 5-0 a falta de 5 minutos tras unha magnifica xogada!!!e a falta de 2 minutos marcariamos o 6 tras un saque de banda de manuel e jacobo e 2 paredes Jacobo poria o 6-0, xr cando xa estaba acabando e os nosos mui relaxados marcariannos o 6-1 nun desoido da defensa!!!!!
seguimos lideres e eta semana vamos a orense a xgar contra o muebles andrade!!!