lunes, 21 de febrero de 2011

Partido completisimo

este sabado disputabase un partido importantisimo ante o opel-fimauto, xa q esta semna xgamos contra o erichkrause e tiñamos q ganar si ou si xk senn podiasenos acercar o erichkrause!!!!
o partido empezou con 2 ocasions claras a favor nosa q detiña o porteiro xr a os 5 minutos Jacobo marcaria o 0-1,o 0-2 marcariao Hugo tras un pase de Jacobo, e ao final da 1 parte Jacobo poria o 0-3 ao transformar un penalti!!!!!!o ekipo volveu despois do descanso coa misma intensidad presionando a media-cancha,e nunha xgada erronea do porteriro visitante,Eloy rouboulle o balon e marcaba o 0-4!!!!!de aki o final do partido destacar q se seguiu coamisma intensidad e fruto diso marcariamos 2 goles obra de Eloy e Hugo poñendo o resulatado final de 0-6!!!!!

resaltar estes 3 puntos como moi importantes para xegar esta semana ante o erichkrause coa moral alta,xa q logramos un moi bo partido e o erichkrause pinxou co valladares e qeda a 6 puntos!!!!!
so qedan 10 finales,e a de este sabado e moi importante xa q nos enfrontamos o 2 clasificado erichkrause!!!!!
pedimos a axxuda da afeccion para sacar este partido adiante;as 7 en pazos!!!!

os xuvenis perderon 3-6 contra o montecastelo!!!!