domingo, 13 de febrero de 2011

Victoria para seguir soñando

Partido bastante comodo para os nosos o deste sabado ante o IES Coruxo FS(ex Enriel FS), o equipo de Coruxo levouse un 5-1 do Municipal de Pazos que pode considerarse curto debido as numerosas ocasions marrados polos locais.
O partido comezou cun Coruxo controlando o balon pero sen crear perigo, circunsatancia que aproveitamos para nunha contra abrir o marcador, pouco a pouco fomos tomando o mando do partido e deixando claro o porque da nosa clasificacion, asi o dominio volveria  reflexarse antes do descanso poñendo o 2-0 no electronico.
A segunda parte foi unha monologo dos locais que erraron numerosas ocasions de gol , pero ainda asi foron capaces de facer outros 3 goles mais co que se chegou o 5-0, nos ultimos minutos a relaxacion e as grandes intervencions de Esteban fixeron que o Coruxo tan so conseguira un gol para adornar o resultado, polo tanto o resultado final de 5-1 fixo xustiza ao visto no rectangulo de xogo.

Para a semana o equipo viaxara a Porriño para enfrontarse ao Opel Fimauto FS,  equipo que nio partido de ida puxo as cousas moi dificiles polo que non vale ningun tipo de relaxacion se equeremos conseguir 3 puntos vitais paa afrontar a visita do Erichkrausse a Pazos(segundo clasificado) dentro de 2 semanas.

Animo rapaces que xa tan so quedan 11 finais para completar o soño.