domingo, 20 de marzo de 2011

Xusta victoria

Sumamos 3 valiosos puntos ante un correoso Poio FS, tras vencelo por 3-1 nun partido moi disputado e traballado o cal decidiu Eloy con 3 goles.
O primeira parte foi de total dominio local, e tan so o porteiro visitante con numerosas intervencions, fixo que o resultado ao descanso fose de tan so 1-0 tras un ciclon de xogo e posesion e ocasions locais.
Pero co comezo da segunda parte cambiou a situacion, o Poio FS veuse arriba e comezou a levar o peso do xogo e a crear ocasions, este dominio durou os primeiros 10 minutos desta segunda parte, ata que Eloy nunha anticipacion ao saque do porteiro e posterior remate raso a base do pau conseguia o 2-0.
Os seguintes minutos foron de control local que moveu o partido ao seu antollo, pero a aposta valente do Poio de sacar porteiro-xogador fixo que a falta de 3 minutos se puxesen 2-1, co cal parecia que se metian no partido, pero tivemola sorte de poder anotar o 3-1 un minuto despois e sentenciar practicamente asi o partido.
Moita sorte para o Poio, pois foi un digno rival que puxo as cousas moi dificiles.
En canto a nos, 3 puntos de ouro, que fan medianamente "bo" o empate da semana pasada ante o Valadares.
Trala derrota do Erichkrausse co Bembrive esta semana asi queda a clasificacion a falta de 6 xornadas.
1.SD PAZOS            60
2. BEMBRIVE          51
3. ERICHKRAUSSE 50

ANIMO RAPACES QUE QUEDAN SEIS FINAIS

26/3   SD Abetos FS - SD Pazos                Bembrive- A Quinta Xestion     Redondela- Erichkrausse
02/4   SD Pazos   - Muebles Andrade         Valadares - Bembrive                Erichkrausse - San Martiño
09/04                            BEMBRIVE - SD PAZOS                                      Lavadores - Erichkrausse
16/4   SD Pazos - Redondela                       SD Abetos - Bembrive              Erichkrausse - Mos
30/4   San Martiño - SD Pazos                    Bembrive - Muebles Andrade    Baitra Baiona - Erichkrausse
14/5   SD Pazos - Lavadores                       Poio - Bembrive                        Erichkrausse - Cortegada

Pola sua banda os xuvenis gañaron 2-5 ao Union FS  e parece que comezan a enderezar o rumbo, debido a baixa de Jacobo para xogar nos seniors, e ao ser a maioria de xogadores de primeiro ano e incluso cadetes, hai que tomarse o que queda de temporada como aprendizaxe, para asi o ano que ven intentar facer algo grande.
Os alevins empataron 5-5 con colexio San Fermin e mostarn unha melloria diaria increible.
Os benxamins perderon 5-4 na sua visita a Vigo, esperemos que volten axiña a xeira victoriosa.