domingo, 16 de octubre de 2011

Nefasto segundo encontro entre o Melide FS e o SD Pazos

Este sábado a Sociedade visitou o recen ascendido Melide F.S. Trás unha primeira parte donde os nosos regalarón o partido e o equipo da casa soubo rentabilizar a súas contras, encontramonos o final dun partido onde o único positivo foi o resultado.
Os nosos entraron o comezo completamente fora do partido sen teren claro a que xogar. Despois de sendos erros en ataque de Lito e Manu o Melide adiantase no marcador. O primerio gol, nun contrapolge culminado entre varios rebotes na área pequena dos nosos, o Melide consegue adiantarse. Despois de sacar de centro a Sociedade consigue empatar o paritdo, resultado que non conseguimos mantener porque na seguinte xogada outro contragolpe do equipo local culmina no 2-1. Os nosos, cunha defensa moi débil e con chegadas contínuas do Melide, polo xeral en superioride e despois de regalarmos balons en pases arriscados. O tres un non se fixo esperar, como non podía ser doutro xeito o Pazos coa defensa moi adiantada permite a chegada do equipo local con outro gol en contra golpe. Despois dun tempo morto pedido polos nosos, en saque inicial, Eloi establece o 3-2, pero seguimos con problemas en defensa e desaxustes que otorgan un 4-2 de novo para os locais. Nun balón perdido na área rival Lito e capaz de acurtar distancias cun 4-3 co que se chegaría o descanso.
A segunda parte segue a mesma línea da primeira en canto a defensa dos nosos, a diferencia foi que en ataque puideronse materializar en gol todas as xogadas de perigo, o que permitiu ter un parcial dun 1-6 nesta segunda metade. Con dous goles máis de Lito, e cos goles de Eloi, Manu e Rober o S.D. Pazos consegue puntuar no Municipal de Melide, tres puntos que podemos decier que foron o único dato positivo da xornada. Esperemos que o próximo fin de seman fronte o Leis F.S. os nosos volvan desplegar o xogo que mostraron fronte o Bueu, e non a débil cara amosada fronte o Melide.