martes, 20 de marzo de 2012

Os alevins campions

Normalemente nunca comezamos as cronicas falando das categorias base, pero esta vez e inevitable, xa que os alevins proclamaronse campions do seu grupo provincial tras gañar 1-5 ao Miralba, segundo clasificado.
Este grupo de rapaces que comezou a xogar hai 2 anos esta mostrando unha melloria incrible, xa que equipos que no seu primer ano lle ganaban por goleadas vense agora superados polos nosos.
Garn traballo dos adeastradores e dos pais que se ve recoñecido despois de 3 anos con este campionato, agora tocara pelexar contra equipos en teoria moi superiores, como o Vigo 2015, que aporta xogadores a seleccion galega, pero de seguro que en ilusion non nos van a superar. MOITA SORTE CAMPIONS.

Os xuvenis gañaron 4-2 ao Valadares, pero o xogo do equipo esta empezando a mostrar dubidas, e a exaseza de efectivos esta facendo que a liga se poida facer algo larga.

Pola sua parte os seniors cairon derrotados por 0-2 ante un Esteo que foi mais efectivo cos nosos.
O partido comezou cun intercambio de golpes que ningun dos dous equipos foi capaz de materializar, ata que a falta de 5 minutos Bolly facia o 0-1 co que se chegaba ao descanso.
O segundo tempo comezaba cos nosos presionando a todo o campo e dificultando ao Esteo a saida do balon, e con posesions largas intentando meter o balon ao noso pivot, creamos varias ocasions que o porteiro visitante detivo, e nun roubo o Esteo facia o segundo outra vez por medio de Bolly tras un gran dereitazo.
A falta de 5 minutos sacabamos porteiro xogador e creamos 5 ocasions de gol, pero todos repelidas por un inspiado porteiro.
O Esteo demostrou ser un equipo moi serio e que sabe ao que xoga, sen dubida un gran candidato ao titulo, pero marchamos coa imprenta de poder haber feito algo mais, xa que se algo caracteriza ao noso equipo e a gran efectividade que temos arriba, pero o sabado non quixeron entrar.

Moita sorte ao Esteo, un equipo que mostrou en todo momento unha gran deportividade, tanto dentro como fora do campo.

Para a semana xogaremos o domingo as 7 da tarde en Bueu.