domingo, 19 de diciembre de 2010

Os xuvenis caen derrotados

O equipo xuvenil comezou a primeira division cunha inmerecida derrota por 7-5, numerosas ocasions marradas e oas paus evitaron a victoria do equipo xuvenil fronte o Dister, agora toca traballar para intentar acabar na zona alta da taboa.

Os seniors venceron 6-5 ao San Martiño FS, as numerosas baixas estan pasando factura ao equipo que chega moi mermado aos tramos finais do encontros, a primeira parte acabou con 3-1, e un grandioso comezo da segunda parte fixo que o marcador se puxera 6-2, pero nos ultimos 10 minutos o San Martiño foi dono e señor do partido conseguindo o 6-5 a falta de 25 segundos e gozando de un tiro ao longueiro na ultima xogada do encontro, o importante e que se conseguiu gañar e imonos lideres ao paron do Nadal.

Dende todolos estamentos do clube queremos desexarxes un Bo Nadal e un Feliz ano novo a todolos lectores da web, afeccionados e clubes rivais, unha aperta