lunes, 24 de enero de 2011

VICTORIA SOBRE A BOCINA

Este sabado tiñamos unha saida dificil a cancha do mos,ekipo q nos ganra na 1 volta na casa 5-8,sabiamos da importancia dos 3 puntos xk esta seman recibimos o Baitra Baiona!!!!
Empezamos o partido moi mal e os 4 minutos de partido o marcador reflexaba un 3-0 tras varias perdidas e depistes,o partido seguia igual tendo nos o balon xr sen ser capaz se facer peligro e eles saindo o marcador!!!a falta de 5 minutos para acabar a 1 parte Manuel marcaba o 3-1 co q xegabamos o fin da desastrosa 1 parte!!!!

A 2 empezaba algo mellor creando ocasions, e no minuto 3 Eloi marcaba o 3-2,xr tras errar algunhas ocasions noutra contra do Mos poria o 4-2.A falta de 8 minutos Jacobo poria o 4-3 no marcador tras definir diante do porteiro tras un pase de eloi,e apartir de ahi xa foi unha monotonia de ocasions,xr tras 3 vez no partido noutra contra o Mos poria o 5-3 a falta de 5 minutos!!!!Ahi foi cando decidimos poñer porteiro-xgador e na e tras uns minutos tanteando o contrario Jacobo marcou o 5-4 a falta de 1 minuto,seguimos con porteiro-xogador e Jose poria o 5-5 a falta de 20 segundos!!!!Tras o saque de centro eles tuberona xr Esteban sacou o balon a corner, e tras sacar mal o corner o q nadie podia creer,Esteban sacou rapido,Eloi puxolle o balon a Jose,este tirou e despexou o porteiro xr Manuel marcou o 6-5 cando non qedaba nada no marcador!!!!
Importante victoria,xa q nadie se esperaba a falta de 1 minuto gañar este partido,xr tamen xk perdeu o erichkrause

Esta semana partido importante contra o Baitra Baiona q esta 3 a 6 puntos